DOLAR 34,0944 0.17%
EURO 38,0799 -0.01%
ALTIN 2.833,140,15
BITCOIN 21453763,96%
İzmir
26°

PARÇALI BULUTLU

05:14

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Dikili Festivali’nde Konuştu
2492 okunma

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Dikili Festivali’nde Konuştu

Ağustos 29, 2024 09:22
CHP Genel Başkanı Özgür Özel Dikili Festivali’nde Konuştu
0

BEĞENDİM

38. Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in açılış konuşmasıyla başladı. Dikili 75. Yıl Parkı’nda düzenlenen açılış programına CHP Genel Başkan Yardımcısı Parti Sözcüsü İzmir Milletvekili Deniz Yücel, CHP Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Murat Bakan, CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir ve çevre ilçe belediye başkanları, CHP Dikil İlçe Başkanı Emre Kırlı, ilçe yönetimi, sivil toplum kuruluşları ve binlerce vatandaş katıldı.

GENEL BAŞKAN’DAN DİKİLİ ÖRNEĞİ

Dikili’nin yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu belirten CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçen sene burada yaptığı konuşmanın kamuoyunda genel başkan adaylığıyla özdeşleştirildiğini ve ilçenin simgesi haline geldiğini vurguladı. Özel, 31 Mart seçimlerinde İzmir’de 29 belediye başkanının CHP’den seçilmesinin önemine değinerek, Dikili’nin özgürlüklerin, kardeşliğin, barışın, huzurun kenti olması için çaba harcanacağını belirtti.

BAŞKAN TUGAY: “BUNDAN SONRA DİKİLİ’DE DENİZE HİÇBİR ŞEKİLDE KİRLİ SU AKMAYACAK.”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Dikili’de altyapı çalışmalarına önem vereceklerini ve kasım ayından itibaren denize kirli su akışını engelleyecek tesislerin kurulacağını açıkladı. Tugay, festivalin İzmir’in kültürel zenginliklerini ve demokrasiye olan bağlılığını kutladığını belirtti.

BAŞKAN KIRGÖZ: “DİKİLİ’Yİ KÜLTÜRÜN, SANATIN VE SPORUN KENTİ YAPMA HEDEFİNDEYİZ.”

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, 38. Dikili Kültür, Demokrasi ve Emek Festivali’nin özel bir etkinlik olduğunu vurgulayarak, festivalin sadece eğlence değil, aynı zamanda toplumsal birlikteliği pekiştiren etkinlikler olduğunu belirtti. Kırgöz, Dikili’yi kültür, sanat ve sporun kenti yapma hedefinde olduklarını ve daha modern, gelişmiş bir Dikili için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Açılış konuşmalarının ardından sahne alan Melek Mosso, hayranlarıyla buluşarak festivali renklendirdi. Festival, kültür, demokrasi ve emeğin önemine vurgu yapmasıyla dikkat çekti. Katılımcılar, etkinliklerle birlikte bir araya gelerek birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi. Genel Başkan Özgür Özel’in vurgularıyla festival, Dikili’nin önemini bir kez daha ortaya koydu.

En az 10 karakter gerekli